Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan SOLSTRÅLE = noll!

En så´n idé slår ju allt mest!
Ingen går om den, ens i nå´n test!
Den är nummer ett!
Ej nå´n bättre man sett!
LJUS så´n når längst och blir allra bäst!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-30 08:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Liksom ditt namn betyder livgivare lyser du upp med dina rader som sprider kraften! :)
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt