Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pass-PartOut.


Magdalena Andersson kommer att vända på varje sten i en blandning.

Sverige reser på valkampanj i 9 månader många är en i samma människa:

arbetsgivare, bankirer och handläggare förvaltningarvingar.


I kampen mot brotstlighet skattemyndigheten granskas först.

https://www.expressen.se/nyheter/magdalena-andersson-presenterar-nya-ministrar/

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-11-30 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP