Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Mina kyssar
Blir till guld på din kropp

Du

Mina händer
Blir till sammet när jag smeker

Du

Min kropp
Blir i extas, nära dig

Du

Somnar med ditt namn
På mina läppar

Du

åtråheta,
underbara man

Du




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-07-30 11:28



Bookmark and Share


  aftermath
fin hyllning.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn