Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vill man ha det?

Hur vill man ha det?

Mörkt, kallt, ett skitigt kaos, 

eller ljust, varmt, en välstädad ordning.

Gott eller ont. Friskt eller sjukt. 

Sanning eller lögn. Man kan inte tjäna två herrar. 

Man har ett livsviktigt val att göra som man

i det långa loppet inte kommer undan från. 

Livsglädjen kommer som ett brev på posten 

när jag äntligen fattar rätt val och slungas 

fram i kärlekens ljusflöde av sanning när 

Gud skrattande knockout på djävulen. 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-30 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP