Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUDEHATET

Judehatet

fräter som salpeter

och har även nått hit

till "poeter"

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-11-30 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så syrligt!
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP