Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön i dalen

Faller sakta ned

Formar ett hjärta

Av vit snö

Till glädje för dig

Ditt liv är så värdefullt

Sopa rent 

Gör linjerna klara

Din fallhöjd 

Är inte hög

Landar mjukt i snön

Om bara en önskan

Låt känna

Du är betydelsefull

För den du är

Snön faller sakta ned i dalen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-30 18:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP