Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av mig

Bered en väg
för stjärnan
hon faller
ner från skyn
ristar
sina minnen
i din
himmels
svarta canvas

Bered en väg för
mig
jag som aldrig
vänder
om
jag
har börjat gå.




Fri vers (Fri form) av Spökskriverskan
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-30 20:04



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar.

Läser de 4 första raderna för sig....mjukt och vackert.

Läser även de 5 första raderna i andra stycket för sig...blir bra flyt för mig då och de sista två raderna blir lite mer eftertänksamma och starkare.

Kanske att jag läser den fel men tyckte mycket om hela alstret.

Väcker tankar


2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Spökskriverskan
Spökskriverskan