Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STOPPA UPP JULKALENDERN!

Använd era händer

och stoppa upp er julkalender

Valfri kroppsöppning gäller

Leve julhatets frontrebeller!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-11-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP