Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske

Jag ville tro på något större

så jag satsade på dig

 

Kanske, kanske

viskade mitt hjärtas längtan




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-11-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP