Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto från skärmen


Helt förundrad klokuggla



Blir euforiskt glad följa
teveserier som sprider hela skalan
från inspiration
ger framtidstro glada skratt
Ernst Kirschsteiger
en trädgård mitt i stan
hela paketet inspirerar
Sliter av pappret
och rosetten
Äkta vara guldet glimmar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-11-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP