Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Adventskalender 2021 Cirkus i Juleå 1/12 kl.10.30

 

adventskalender är en god tradition... den ger oss möjlighet att reflektera och förbereda oss... förbereda oss inför förberedelserna kring att hitta julstämning...

om du har läst förra årets "Jul i Juleå" då vet du att Juleå är Tomtestaden...

För dig som inte läste förra årets adventskalender jag författat kommer nu fristående säsong 2 här med början den 1/12 kl:10.30...

Välkommen till 24 avsnitt + nyårsavsnitt, trettondagsavsnitt och tjugondedagsknutavsnitt...

 

Inget är som väntans tider! Solsken! /:) Eva 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 785 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2021-11-30 22:29



Bookmark and Share


  Susen VIP
Spännande!
2021-12-08

    Lena Staaf VIP
Nu är det dags!
2021-12-01

  Maria Sundelin VIP
Ser fram emot det
2021-12-01

  Öknens Ros VIP
Grattis till utvald text! Blir spännande med årets kalender!
2021-12-01

  Sparvögat VIP
Härligt!
Väntar med spänning precis som den fantastiska ugglan i bild…

2021-12-01

  Kajan VIP
Vilken fullständigt bedårande liten vinteruggla.. så fint landskap också.
2021-12-01

  Kajan VIP
Förväntningarna är på topp !
2021-12-01

  ULJO
Spännande
2021-12-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! I´m waiting!
Go on Dear One!
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP