Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens frigörelsearmé-idkar ingen byteshandel.


******* KÄRLEKENS KRIGARE *******

 

 

Kärlekens krigare

fria från försvar

 

I förståelsen

förlåtelsen

försoning

 

Skammen

skulden

rädslan

släpper

 

Sanning

skapar

frihet

tillit

 

I fri vilja

ansvaret

att dela

 

Vi är alla

lika olika

samma

 

ETT

 

 

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-12-01 00:01



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Olikheterna förenar!
2021-12-06

  karenina VIP
Värme, vilja, lyhördhet inför varandra och kärleken och den bara växer
2021-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tänkt och diktat! Du har så rätt.
2021-12-01

  Solstrale VIP
Så sant det var sagt! /:)
2021-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens betydelse i våra liv.
2021-12-01

  Öknens Ros VIP
Kärlek är livets krydda.
2021-12-01

  Kungskobran VIP
När livet flyter förbi
gör kärleken mig fri
2021-12-01

  ULJO
Kärleken vårt viktigaste vapen
2021-12-01

  Koloristen
För kärleken jag gärna dödsstörtar!

Banzai! Amor o muerte!

SOL!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria