Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenbrödersnatt

En natt jag sov vid tjärnen
Den natten är mig öm
Där släppte alla värnen
Min sömn var full av dröm

Där abborrarna stimma
jag ensam fann min tröst
Två tranors dans i dimma
Jag smekt naturens bröst

Till luffare och prins
som världen gjort så matt
vid skogens öga finns
en tusenbrödersnatt!




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-12-01 03:30



Bookmark and Share


  killedbycoffee
Vid våta fästen skina
månens pansar och visir
Härligt vad du funnit
vid lyrikens vida pir
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP