Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhud och sommarregn

Känner dig.
Känner din närhet.
Känner din passion.
I samma stund.
I samma ögonblick.
I samma gryning.
Kom närmre.
Kom intill
Kom.
Berusad av dig.
Berusad av mig.
Berusad av oss.
Du läser av mig.
Du ser det jag döljer.
Du hör det jag viskar.
Bara du kan vara du.
Bara du kan förföra.
Bara du kan vara allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 06:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Starka känslor i dina texter. Sensualism!
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP