Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


907.VINTERN...

någonstans
rasar
*VINTERN*!

men vad förbereder
*DEN*...för oss

mirakel-hagel
snöflingor-snödrivor
regnfall-frost
och slående
osynligheter?

===
SE!

hur klädd,
hur laddad,
hur möter
jag *DIG*

utanför och inuti
helhet av mig
i ett fårskinn

väntar på

när vi far
tillsammans

på skidor
och skridskor
i *Din Värld*...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP