Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös

Hudlös står jag inför dig
såsom den jag är.
Natten sakta sänker sig
formar mjukt en sfär.
Omfamnar oss här.

Gudlös är längtan i mig
fylld utav begär.
Just när natten sänker sig
faller jag isär.
Vet att du mig bär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-12-01 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP