Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset av lust

de växer trotsigt mot dimmorna
klänger i ljuset av lust
bevingade andar letar i skuggan
nålar från valvet där ovan

ordlösa vaktar de rymden
sprider aromen av smultronris
vita smycken samlas i våren
så går en ilning mot soluppgång




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-12-01 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP