Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Sagas Prins

När än jag faller, finns du där,
lyfter mig tills benen bär.
Så glad för att du finns!

Som skyddsgaller för mig när
eldstänk slår emot mig här,
och inga segrar vinns.

Ty inget skvaller når din sfär
eller någons hämndbegär.
Du är min sagas prins.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-12-01 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP