Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden mojnat

När vinden har mojnat

när grälet är över

har vi bara längtan kvar

 

Om det är du eller jag som gråter

är det bara Gud som vet




Fri vers av Tea Alex
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-12-01 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex