Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig

Aldrig, aldrig

viskade decembernatten

 

Aldrig, aldrig

får jag ta din hand i min




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-01 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP