Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Freudian Strip

This is not
standard procedure
this is you indulging
dancing a decadent
you
while holding up
the sky
merely with the calmness
of your breath




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 13:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag hade en dröm on Freud
det gjorde mig nöjd
med remsömnen i mitt hjärta
blir jag befriad från all smärta

2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP