Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara ensam ger mig energi

Det är någonting kusligt 

med andra människor, 

hur de gör sig till 

för att passa in, och hur 

de tvunget måste 

regissera in det vilda,

fria och levande  

i en kvävande trång

box så att det 

inte går att sjunga. 

I min underbara 

ensamhet dansar 

och jublar jag i en 

helt annan dimension. 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 13:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ensamhet kan var befriande! Är aldrig ororlig för ensamtid, det är frihet!
2021-12-01

  Stisse
Så vackert du beskriver ensamheten i din dikt. Blir euforisk när jag läser dessa ord.
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP