Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren i snön


Spåren i snön ligger kvar
i en synlig stillhet

Nedtrampade frostrosor
dödade av dina steg

Varför kunde Du inte stanna?




Fri vers (Prosapoesi) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP