Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet finns alltid där

Som en vind
utan riktning
vänder där
det behövs

Så är hoppet
redo
att möta oss
i vår strid

Det lugna, klara,
rika...
I alla stunder
En substans
utan kött och blod

Så när du
står där ensam
grip tag i luften
runt omkring dig
Ty det är inte luft...




Fri vers av Seasons
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons