Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto från skärmen


minnesanteckningar andra advent


Tiden går med långa steg juletid
mången känner sig inte räcka till
varje handling sant och visst
bottnar för det mesta i avsikt
däröver vi grubblar över orden
den lede knackade på 2019
orden präntades på block med spiral
sviker du mer än en gång
kör jag upp den i din.... :(
Rimmar lätt och elegant
gör denne dominant
om vi än ritar vilsna kartor på ark
sitter kungen i kammaren sin
värmer sig framför kamin





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-12-01 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP