Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar nu..

Jag blundar nu

För
om jag snuddar vid min saknad,
om än så fjäderlätt
Om jag vidrör en del
av allt som gick förlorat

Om jag låter mig falla


går
jag
sönder




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn