Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen fanns med

Ljusblå himmel
Och låg mjuk sol
Iskalla dagar
Och jag log

Du är inte här
Men jag kan le
Och det finns fler
Som gör att du inte finns

Ekon är som slag av minnen
Som inte blev Sanna
Lögnen fanns med
Men sanning gör ont




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-12-01 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva