Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall som tiger

Övertäckta löv
Vitt lägger sig över allt
Intensiv tystnad




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-01 16:31



Bookmark and Share


  karenina VIP
Du beskriver den ljudlösheten väldigt väl
2021-12-02

  Solstrale VIP
Snötäckt lövetäcke gott fångat!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace