Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelrikets Fakultet

Med stolthet skrivs nu stycket
om min resas gång.
Min vandring här har mycket
präglats utav tvång.

Har lärt "det där" och "känt det"
med tilldelad epitet.
Men himmelrikets fakultet,
ser på mig med dignitet.

För jag slet mig ur förtrycket,
trots kampen som var lång.
Så nu ser jag på ett nytt sätt
från jordlivets salong.

Var prövning bär på en klarhet
som sin hemlighet.
Med visdom får man lära "Det"
som själen redan vet.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-12-01 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP