Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska Docent avhandlade -ologier.




Pippiologi: Läran om
P.Långstrump.
En underavdelning

Till Astridologi: läran
om Astrid Lindgrens
samlade verk

Endast i Sverige och
Utanför Svenska Akad
-emins intresse-område

Vid Småländska Höglands
Skolan att inhämta kunskap
Ifrån ifall det hade varit
möjligt

men som det är omöjligt
eftersom det ej existerar.

i nuvarande Verklighet
men förvisso Kunde ha
gjort till vissa Läsares
känsloladdade glädje?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-01 17:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Undrar hur många har doktorerat på Pippi Långstrump
2021-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Horace Engdahl
sa, när han fick
frågan varför inte
A.L. fick Nobel-
priset... - Hon
klarar sig väl
utan oss, vi är
väl inte här för
att stötta för-
fattare... Men det
är de väl bäst på
ta fram okända...
Har inte över 100
skolor fått namn
efter A.L.? I Tysk-
land... Vilka av
Sv A:s medlemmar
har lyckats med
detta...

2021-12-01

  Solstrale VIP
Verklighetsilluderande ... :) bara att vända blad i fantasin... Bra fångat!
2021-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Snyggt tänkt och diktat!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP