Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* ÖGON-BLICK *****haiku

 

Snöyrans fria

Famlar för glatta livet

Platta fall givet

 




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-01 17:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härligt diktat om snö som virvlar omkring!
2021-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ibland kan
de vara hala
men Du fick
till en haiku
gala som
till oss tala!
2021-12-01

  BenGust VIP
Fin svävanskänsla.
2021-12-01

  Sparvögat VIP
Snöflingors dans i stilla fall, så fint…
2021-12-01

  ULJO
Vinterkyla.
Strålande haiku
2021-12-01

  Solstrale VIP
Kristallernas rimfrostpromenad gott fångad!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria