Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plus ändå!

- Va´ej mer sur för missen du...
Se på den lite mer positivt nu...
Du väl bra nu ser
att folk runt om dig ler...
Du har gjort dem jätteglada ju!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-01 18:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja delad glädje är dubbel glädje! Solsken speglar solsken! /:) Eva
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt