Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset ögonblick

Frostfrasig gräskant

Små små vinkande månar

Ljus kanar på is




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-01 18:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lekfull och precis i bildspråket, gillas mycket !
2021-12-01

  BenGust VIP
Ljusbäraredikt som lyser upp
mörk december.
2021-12-01

  Solstrale VIP
Synliggjort mirakel!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP