Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga möten längs månbelyst bro..

Timmersläp
längs nattlig väg

Över månljus
bro

Svartglänsande
vattendrag
med strimmor
av ljus

Herrgårdshus
i spöklikt sken
far bländade förbi

Ser bryggorna
och båtarna i hamn

Tunga släp som möts

tutar och blinkar
åt varann

Ännu en natt på väg
mot någon annan
destination

Ännu ett av alla
tunga möten

Längs en nattligt
månbelyst bro







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-01 18:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Timmerbilen brakar på
vill snabbt till bruket nå

Fin ögonblicksskildring
2021-12-02

  ULJO
Det gäller att ta det varsamt i trafiken
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP