Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trogna fränder Senryu


Låter sig inte
luras av bedragare
ett nytt liv ger driv









Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-12-01 19:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Nej verkligen inte. Så jobbigt du har kram.
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP