Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat slår utan dig

 

Jag ger mig ingen tid

tar ingen rast

beskriver aldrig dagen

som den blev

utan dig.

 

Jag hoppar aldrig av

stöter aldrig till

visar inte svaghet

när du reser dig och går.

 

Vill så gärna bära känslan

av att du fötrollar mig

men takten finner ingen ro

när hjärtat slår utan dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-12-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP