Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allitteration

 

Vanliga vägar vilseleder

Vattnets vilsamma viskning

Vissnade violer värmer

Violetta vridna vingar

Vigselringens vishet




Bunden vers (Annat versmått) av bohemen VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-01 20:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin allitteration på bokstaven V.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP