Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Mycket stort tack till *Beyond* för "utlösande" inspiration. .."


Överkänslighet visavi lättkränkthet?





Lättkränkta människor
blir ej så lätt sovandes
med den hårda verklig
-heten utan dras än mer
mot den mjukaste lögn?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-01 23:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
De som blir kränkta á andras vägnar är faktiskt värre ändå. Nu vart de väl än mer kränkta.
2021-12-02

  Kungskobran VIP
De lättkränktas förening är en grupp
som borde sättas under lupp
De blir kränkta av minsta sak
har inget tak
Klagar på allt
varmt som kallt
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP