Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UPPBYGGELSEARBETET AV ETT FÖRLORAT LAND

Uppbyggelsearbetet av det raserade landet
hann knappt börja innan den nya statsmi-
nistern raserade sin förtroendevalda post
som statsminister per omgående genom
på ett synnerligen enväldigt agerande
föregripa särskilda åklagarkammarens
förundersökning i brottmål som strider
mot svenska rättsprincipens självständig-
het vilket inte anstår en demokratisk
statsminister utan mer lämpligt förfarande
för en diktator.

Det åvilar därmed KU ( Konstitutionsut-
skottet ) vidtaga rättslig påföljd samt ut-
färda misstroendevotum mot Magdalena
Andersson.

I vad odemokratiska åtgärder har hon även
röstat för olika tvångsmetoder i värsta kina-
stil för att få sin vilja igenom utan att lyssna
på folkets vilja,
men det var kanske bara det som behövdes
en feministisk envåldshärskare som alltnog
skulle gjort sig utmärkt som lägervakt i ett
av koncentrationslägren under förintelsen,
för det finns tendenser som inte utesluter
att Sverige kommer att bli som ett enda
stort koncentrationsläger.

-
Ingen behöver vara ett geni för att begripa
vartåt det barkar så det är inte längre lönt
nån kör med allas-lika-värde-tramset mer.

Sveriges samtliga politiska ledare har inte
bara brutit mot deklarationen för de mänsk-
liga rättigheternas samtliga trettio punkts-
program utan även alla av de tio Guds bud.

-





Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2021-12-02 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP