Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dvala - Tanka

 

Frosten biter tag

greppar folks näsa och kind

nordanvind isar

kloka djur dock sover gott

i ormgropar och iden

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-02 07:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Päls på näsan man önska! :)
2021-12-03

    Lena Staaf VIP
Fin vintertanka! Ibland önskar man få krypa in i ett ide men ibland känns den friska vintern bara så härlig.
2021-12-02

  Öknens Ros VIP
Djur som anpassat sig till vårt klimat. Människan har dock problem med vårt ombytliga klimat.
2021-12-02

  Niliboy
Jättefin tanka, ja huga ligen!
2021-12-02

  Loppan på Gotland
Och en Oklok plockar med saker och ting

2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP