Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Saktmodig



tänkte jag då Nessan såg mot taket
Saktmodiga var de
som skulle besitta jorden
eller planerar hon en cyberattack
drillar sina gosedjur dra ut i krig
mot husets dammråttor och hantverkarna
som väsnas på andra våningen
Huset som hon vaktar åt de sina




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-02 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP