Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollflöjten

Diktens
makt
i
Mozarts
takt...

apache




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-02 16:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt!
2021-12-04

  Larz Gustafsson VIP
It's all about freemasonry though. Unfortunately.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP