Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem det vara månde



Vänner finns inte i dagens marmorpalats
sitter aldrig mer vackert eller räcker fram en tass
bröder och systrar under spillrorna begravdes
som det kan bli
under målarens staffli

vi är blott ett rakblad, klingan vass




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-12-02 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP