Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Energi- belastning av Sefarage


Nedstängning av Kärnkraften

Frusna älvar utan vind och sol
huttrande vi sitter där
som frusna tranebär
längtar efter elen som tog slut
men vi har ju veden på lut
en härlig brasa jag tänder
och värmer mina kalla händer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-02 18:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Önskar vi hade en kamin. Funderar på att installera en till sommaren.
Håller med föregående talare.....vi exporterar massor.
2021-12-03

  Öknens Ros VIP
Då får svenska folket missvisande information när de påstår att vi har elbrist! Varför exporterar vi massor av el? Varför använder vi inte överskottselen?
2021-12-03

    Lena Staaf VIP
Vi exporterar massor av el!
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP