Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bekännelse


Jag vill ta emot

Nu vill jag ta emot det som kommer till mig

Som att ta emot en ängel i tåredalen

Vi ville välja

Men vi har inget val.

Jag tar emot det som kommer till mig

Även om du har skavanker

Jag har oxå skavanker...

So, what is there to doubt about?

Vi blev ju förtjusta i varann...

Maybe this will be our solution...

Ta emot mig -- som en ängel i tåredalen

Vi gråter ju båda...som tallens kåda

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP