Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


stormvindar



går över havet
tyglarna slits ur vindarnas händer
ur det gryende formlösa
blir vi av stormen till
det svaga blir det starka
skapas till levande materia
vingpennornas brus
vi ryttlar med vindarna
de bär oss ovan bergens kam
bär oss dit vår längtan bor
vi är livsstoft
som dallrar av levandet
jag och min bror
ristar med vårt blod
våra namn i barken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-12-03 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP