Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fånga dagen - tack och gonatt!

 

De ord på väggen
som vill fånga dag
via dessa tilläggen
grips av nappatag

jag bygger en fälla
via en kliché i betet
aforism torde gälla
idiom agna i metet

fångst vittja i knall
av skottsalva skjuts
när dess saga är all
då först dagen njuts

 
 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-29 10:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skjut inte upp till morgondagen vad du kan skjuta idag.
2021-12-29

    Sefarge VIP
Finns även de
Som drar timmer
-stockar på dagen
Med att sova Björn
-ide på dagen.Sedan
vakna upp o fånga
natten istället?
;)
2021-12-29

  Solstrale VIP
Carpe poesia!
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP