Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viskning

Känner ångesten 

Slå till

Kommer oönskad gäst

Fångas in 

Ser ljusen

Ser människorna

I magen är ett

Obehagligt sug

Stannar till

Tar djupt  andetag

Känner efter

Går vidare allt går bra

En viskning om

Var inte rädd

Tro på dig själv

Du har stort värde

Mästra

Gå ut i dagen starkare

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-03 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP