Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar runt dig

De ser  dig i solens ljus

Kommer i nattens inträde

Känner din smärta 

Och tårar faller ned

Är alltid där i svåra beslut

Stolen rör sig sakta takt

Lyfter kroppen upp

Det gör ont i var led

I rummet är det varmt

Någon nuddar din arm

Änglar runt dig

Ger trygghet värme

Bara var den du är

Ge inte upp

Omtanken lindrar

Änglarna följer dig

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-03 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP