Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Sakta förbi. Den tiden har varit.
Spyr ut sina avgaser förpestande allt. Hur och varför?

En skugga dröjer kvar, icke försumbar.
Visst trodde vi. Fanatiskt målades ytan. Men, vad med de andra?

Familjen framför. Hand i hand på trottoaren.
Ryggarnas minspel.
Ropen skärande från minareten. Kryddor i hettan. Vart går elden?
Vårt samtal irrar vilset i labyrinter.
Studsar från muren.
Renat.

Barnet. Det räcker. Barnet är nog.




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-03 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP